Najljubši otroški pripomočki za zabavo na morju in bazenu Ane Žontar Kristanc

Smo ena izmed tistih družin ki hodi na plažo obložena, da se komaj premikamo. No, okej mogoče ni tako hudo, ampak vsekakor radi vzamemo s sabo stvari za zabavo. Veliko zanimivih pripomočkov za morsko igro, pri fantih pomeni, da se veliko zaigrata tudi sama in imava z dragim več minut frej, da na plaži še kakšno v miru rečeva.

Med našimi objavljanji utrinkov vas je ogromno pisalo z vprašanji iz kje so izdelki, zato jih tukaj nanizano delim z vami. Za vse, ki pa niste spraševali, pa bo mogoče kakšen izdelek luštna ideja za morje, ki prihaja.

1. Otroška plavalna očala
Timon se je letošnje poletje naučil osnov potapljanja. Liam mu je namreč metal avtomobilčke v plitko morje ali bazen in Timon jih je šel iskat. Tako so očala prišla izjemno prav. Je pa z njimi z veseljem pod gladino gledal tudi Liam.

Izdelek najdeš v spletni trgovini MojePoletje.si tukaj.

2. Set potopljivih obteženih morskih zvezdic
Te imam v mislih za naš naslednji dopust, saj je bilo na tem toliko zabave s potapljanjem. Mogoče luštna ideja tudi za koga od vas.

Izdelek najdeš v spletni trgovini MojePoletje.si tukaj.

3. Otroška mehka žoga
Brez žoge pri nas na morju pač ne gre. Igra z žogo je itak najbolj zabavna za večino fantkov. Tej točno, naš Liam pravi žogica marogica. 

Izdelek najdeš v spletni trgovini MojePoletje.si tukaj.

4. Napihljiva otroška blazina
Sama sem zaljubljena v napihljive blazine za na morje. Že odkar pomnim sem vedno imela blazino za na morje. Za malčka pa sem letos našla ti manjši blazini, ki imata tudi ročaje, da Liama ni strah in se lahko za ročaje varno prime. Timon je seveda potem iznašel še posebno aktivnost z njo, saj jo je uporabil za zdrse po toboganu.

Izdelek najdeš v spletni trgovini MojePoletje.si tukaj.

5. Lopatke, grabljice in vedra
Mi smo s seboj vzeli kar naše ljubke vrtnarske sete, ki so se odlično izkazali.

Izdelek najdeš v spletni trgovini MojePoletje.si tukaj.

Anin celoten izbor nepogrešljivih poletnih izdelkov, ki jih je Ana Žontar izbrala za nepozabna poletna druženja ter za igro na vrtu in na morju pa najdete tukaj.
Ana Žontar Kristanc         

Avtor: Ana Žontar Kristanc, Objavljeno @Anina kuhinja
Avtorica zapisa je Ana Žontar Kristanc, njeno življenje se vrti okrog sinčka Liama in Timona, moža Kristijana, njene družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele njenega življenja povezuje. Več o Ani, njenih receptih, mislih in zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.