Blagovna znamka MojePoletje.Si je nastala zaradi potrebe ponuditi slovenskemu trgu in oboževalcem poletja najbolj inovativne in kakovnostne izdelke za uživanje v vročih poletnih dneh. Kot družbeno odgovorno podjetje se zavzemamo, da so naši izdelki iz okolju prijaznih materialov in da so narejeni po najnovejših okoljskih standardih.

Z našim strokovnim znanjem vam želimo pomagati, da boste lahko izbrali res najbolj uporabne izdelke za vaš dopust ali potovanje, morda samo poležavanje na vrtu.

Zastopamo podjetje Friedola, ki je lastnik blagovne znamke Wehncke.
Ti so o kvaliteti svojih izdelkov zapisali:

V sožitju z okoljem

Osrednji cilj podjetja Friedola® je doseganje vzornih rezultatov ter zaščita narave in naravnih virov. Najpomembnejša naloga in cilj našega podjetja sta varovanje okolja in ponosni smo, da je naše podjetje med prvimi, ki ni sodelovalo le pri začetnih stopnjah razvoja, vendar je imelo tudi nadaljnjo aktivno vlogo pri varstvu okolja.

Varnost za več zadovoljstva

Igrače in športni izdelki Wehncke so z odliko opravili test ustreznosti ter izpolnjujejo vse standarde kvalitete. Certifikat Lga QualiTest GmbH je jasen dokaz odličnosti sestave in kvalitete naših izdelkov.

Naši plavalni izdelki so v skladu z Direktivo 89/686/EWG, z zadnjo spremembo s strani RL 96/58/EG za osebno zaščitno opremo in EN 13138 člena 1 in 3, testirani in potrjeni s strani TÜV Rheinland Product Safety GmbH. Naši izdelki z oznako CE so v skladu z Direktivo 88/378/EWG in EN71. Vsi izdelki Solaflex® so v skladu z Direktivo 2005/84/EG (phtalati in otroški izdelki), testirani s strani LGA QualiTest GmbH. Naše certificirane izdelke lahko poiščete tudi na spletni strani TÜV Rheinland Product Safety GmbH: www.tuvdotcom.com – ID 18312.

Varnost

Igrače in športni izdelki Wehncke ustrezajo evropskim standardom, direktivam in zakonom. Naše napihljive igrače in izdelki za prosti čas so uspešno opravili test uporabnosti LGA QualiTest GmbH. Naši plavalni izdelki so bili testirani s strani TÜV Rheinlanda v skladu s standardom za osebno zaščitno opremo DIN EN 13138-1:2008 oziroma DIN EN 13138-3:2008 in nagrajeni z oznako GS za zagotavljanje varnosti. Vsi naši napihljivi čolni so bili testirani in certificirani s strani TÜV Rheinlanda v skladu s standardom DIN EN ISO 6185-1. Certifikat ÜV Rheinland Product Safety GmbH je jasen dokaz odličnosti sestave in kvalitete naših izdelkov.

Uporabljeni razvojni postopki zagotavljajo bodočim generacijam nemoteno uživanje narave, saj je okoljevarstveni vidik sestavni del politike podjetja že od samega začetka. Z okolju prijaznimi metodami proizvodnje, skrbnim recikliranjem in ponovno uporabo naših plastičnih izdelkov jasno dokazujemo, da gresta lahko čas in okolju prijazni in kvalitetni izdelki z roko v roki.

Igrače in športni izdelki Wehncke se reciklirajo, so fiziološko inertni, izpolnjujejo vse pravne pogoje in ustrezajo vsem standardom. Vsi napihljivi Wehncke izdelki so proizvedeni iz okolju prijazne plastične folije Solaflex®, ki ne vsebuje strupenih snovi.

Varnost za vaše zdravje (brez phtalatov v skladu z Direktivo 2005/84/EC)

V skladu z Direktivo 2005/84/EC obstaja prepoved uporabe določenih phtalatov pri izdelavi igrač in otroških izdelkov. Igrače, za katere lahko predvidimo, da jih bo otrok sesal ali žvečil dalj časa, ne vsebujejo omehčevalcev in phtalatov. Izdelki so proizvedeni iz alternativnega omehčevalca DINCH/Hexamoll, ki ne vsebuje phtalatov. Večje igrače za katere lahko predvidimo, da jih bo otrok dajal v usta lahko vsebujejo omehčevalce DINP, DIDP ali DNOP v skladu z določeno direktivo.

Naše igrače so bile testirane in certificirane strani LGA QualiTesta v skladu z Direktivo 2005/84/EC.

Z letošnjo sezono izpolnjujejo te zahteve vsi naši izdelki Solaflex®, s poudarkom na otroških izdelkih ter ventilih.

Naši Solaflex® izdelki z oznako CE so v skladu z Direktivo 2005/84/EC.

 
Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija